Atlétika

2024.06.13. 14:00

Kalics Krisztián egyéni csúcsot futott

Szolnoki atléták részvételével rendezték meg a Nyíregyháza nyílt versenye elnevezésű megméretést, amelyen az Ifjúsági Európa Bajnokságért küzdő Kalics Krisztián egyéni legjobb idejével a második helyet szerezte meg a férfi 100 méteres síkfutás döntőjében.

Kiss Ádám

A Szolnoki Sportcentrum atlétája, Kalics Krisztián 10.92 máosdperces idejével a második helyen futott be a férfi 100 méter döntőjében, amely időeredmény csupán 0.02 másodpercre marad el az Ifjúsági Európa Bajnokságon való részvételt jelentő időtől.

Kalics Krisztián, Medgyessy Máté, Pázmándi Dominik, sprint, stock
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A Szolnoki MÁV SE sprintere, Medgyessy Máté pedig a bronzérmet szerezte meg ebben a futamban 11.00-s eredményével.

Bár Pázmándi Dominik 10.78-as előfutamos ideje döntőt ért, a Szolnoki MÁV-SE sportolója nem vállalta a futást fináléban, mivel bal vádlija begörcsölt a előfutam során.

Ugyanebben a versenyszámban, de a nők mezőnyben, a Szolnoki MÁV-SE sportolója, Kovács Léna a hetedik lett (13.35 mp), Ecseri Angéla pedig a 400 méteres futamban a negyedik helyet szerezte meg (60.80 mp).

A hármasugrás döntőjében a Sportcentrumos Erdős Veronika egyéni legjobbjával a harmadik (11.79 méter), Kóródi Réka a negyedik (11.52 m), Óvári Zita pedig a hatodik lett (11.34 mp).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában