Atlétika

2024.06.10. 18:30

Rivasz-Tóth Norbert és Kocsis Anna Luca is bemutatkozik az Európa-bajnokságon

Már javában tart az atlétikai Európa-bajnokság Rómában, a szolnoki versenyzők, Rivasz-Tóth Norbert és Kocsis Anna Luca azonban csak a torna utolsó előtti napján, kedden mutatkoznak be.

Kovács Levente

Rivasz-Tóth Norbert Herczeg Györggyel képviseli hazánkat az Eb-n gerelyhajításban. A Szolnoki Sportcentrum atlétája legutóbb a Budapest Open-en elmaradt csúcsformájától 69.76 méteres dobásával, de bízunk benne, hogy a kontinensviadalra tartogatta erejét.

Athlete,Runner,Feet,Running,On,Treadmill,Closeup,On,Shoe
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Kocsis Anna Luca a női 4x100-as váltó tagjaként állhat majd rajthoz, ahol a magyar csapat esélyes lehet a döntőbe jutásra, ehhez viszont a legjobb formájukra lesz szüksége lányainknak.

Rivasz-Tóth és Kocsisék is a keddi nap délelőtti programjában kezdik meg szereplésüket a selejtezőben. Előbbinek 13 órától, utóbbinak 12.30-tól kezdődik a versenye.

Vasárnap megszerezte első érmét az Eb-n a magyar csapat, a kalapácsvetés döntőjében Halász Bence ezüstérmet szerzett 80.49 méteres dobásával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!