Atlétika

2024.07.09. 17:00

A válogatottat segítették vármegyénk legjobb atlétái

A szlovákiai Pöstyénen jártak vármegyénk U18-as atlétái, hogy ezúttal magyar színekben méressék meg magukat a Válogatott viadalon cseh és szlovák ellenfeleikkel szemben.

Kiss Ádám

Mester Zalán (Mezőtúri AC) a második helyet szerezte meg hármasugrásban, miután ötödik kísérletéből 13,7 méteres eredményt sikerült elérnie.

Szolnoki Sportcentrum, atlétika, U18, Válogatott viadal
A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola atlétái a válogatottban is kitettek magukért
Forrás: Szolnoki Sportcentrum - Sportiskola Facebook-oldala

A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola kiválósága, Kalics Krisztián 11.02-es időeredményével harmadikként ért célba a 100 méteres síkfutás versenyszámában, svédváltóban pedig – ahol a távok 100 méter, 200 méter, 300 méter és 400 méter – a második lett Varga Ádám tanítványa a négyfős magyar válogatott tagjaként 1:56.85- os teljesítménnyel.

Diszkoszvetésben Farkas Emese a dobogó második fokára állhatott fel 42,43 méteres eredményével. Gál Mihály felkészítő edző növendéke súlylökésben pedig a negyedik helyet szerezte meg 12,94 méteres hatodik próbálkozásával.

Erdős Veronika a hármasugrók között szerezte meg a harmadik helyet szoros versenyben. Az ezüstérmes cseh atlétától  csupán 5 centiméterrel maradt el legjobb ugrása a szolnoki atlétának, aki Ecseki Dániel segítségével készült a megméretésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában