Hírek

2004.11.09. 01:33

Egymást vádolják azzal, ki ajánlott pénzt a babáért

Nagy E. D.

Tanuljanak meg végre a vádlottak emlékezni! – fakadt ki a bíróságon Terry Black. Az előadóművészt tanúként hallgatták ki nevelt gyermeke, Danika igazi szüleinek perében. A pár és az apa édesanyja emberkereskedelem miatt került a vádlottak padjára. A vádhatóság szerint pénzért áruba bocsátották újszülöttjüket. A szülők tagadják bűnösségüket, szerintük Terry ajánlott pénzt nekik. A transzvesztita előadóművész azonban ennek ellenkezőjét mondja. Szerinte a szülők kértek tőle pénzt és lakást 2001-ben. Ezért merült fel benne a bűncselekmény gyanúja, és ezért kérte a sajtó, illetve a hatóságok segítségét. A felek szembesítése így eredménytelenül zárult tegnap a Fővárosi Bíróságon zajló perben.
Terry Black és a ma már hároméves Danika édesanyja csak egy dologban értettek egyet. Abban, hogy az asszonynak az volt a legfontosabb, hogy kisfia jó helyre kerüljön. Danika 2001. szeptember 28-án született, két héttel később már az előadóművészhez került. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!