Hírek

2004.11.12. 01:44

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód  Kolumbárium
A városi temetőben elkészült a ravatalozóhoz vezető út két oldalára tervezett fal. A helyi képviselő-testület döntése értelmében a 2004. évi kommunálisadó-befizetésekből megépített kolumbárium Aszódon is lehetővé teszi a hamvasztásos temetési módot. (vs)

Biatorbágy Márkás áruk
Tegnap délben megnyílt Magyarország első outlet centere, s épül a közelben a második is Az outletekben a nagy divatvilágmárkák kifutó modelljeit árusítják jelentős kedvezménnyel. Az M1-esről megközelíthető 13 ezer négyzetméteres központot Palovics Lajos Biatorbágy polgármestere nyitotta meg. (vs)

Budakeszi Lampionos menet
A Fő utcai szervizúton álló Martin-ház előtt gyülekeztek tegnap, Márton napján a város polgárai. Lampionjaik imbolygó fényei különös hangulatot varázsoltak egy kurta órára a kellemes késő őszben. (vs)

Pilisvörösvár Új várók és táblák Az önkormányzat fémszerkezetű utcanévtáblákat, utcai szemétgyűjtőket és autóbuszvárókat gyártat egy helyi céggel az adótartozás és a kamatok összegének fejében. Egy másik céggel is csődegyezséget kívánnak kötni, hasonló céllal. (vs)

Szentendre IFJÚSÁGI KLUB
Eleven Ifjúsági Pont néven új klub nyílik a Barlangban. A mindenki számára nyitott közösségi térben délután 5-től olcsó büfével, zenével, társasjátékokkal, este 8-tól programokkal várják a vendégeket. A megnyitó november 13-án, szombaton lesz. Ez alkalommal az ifjúság helyzetéről szóló vitára, majd koncertre kerül sor. (rv)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!