Hírek

2004.11.30. 07:15

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Játszótér
Az Aszódi Szabadidősport Egyesület háromszázezer forintot nyert játszótér építésre. Ez az összeg önmagában kevés. Az egyesület ugyanennyit kért és kapott az önkormányzattól. A pénzt a felhalmozási kamatbevétel terhére biztosították. Ennyiből már lehet venni új, az eu-s előírásoknak megfelelő játékokat. (vs)

Diósd Testületi ülés
A képviselő-testület november 30-án, kedden 14 órától tartja következő ülését a közösségi házban. A napirendi pontok között szerepel a jövő évi gazdálkodási terv, a 2005. évi szemétszállítási díjak megállapítása. (vs)

Érd Leltár
A központi gyógyszertár (Budai út 14/A) tegnap reggeltől december 1-je 7 óráig éves leltára miatt zárva tart. Az ügyeletet
a parkvárosi gyógyszertár (Bem tér 1.) látja el. (vs)
 
Fót Sikeres pályázat
A Városi Könyvtár rajzpályázatára csaknem kétszáz pályamű érkezett. Az eredményhirdetés után a pályaműveket néhány hétre kiállítják. (vs)

Gödöllő Útra kelő művek
A gödöllői képviselő-testület hozzájárult, hogy a múzeum nyilvántartásában szereplő hét műtárgyat február 15-ig kölcsönadják a Los Angeles-i County Museum of Art-nak. Az alkotásokat a helyi művésztelep tagjai készítették. (lma)

Piliscsaba Sebességmérő
A Belügyminisztérium Országos Bűnmegelőzési Osztályának pályázatán indulva a térségben Piliscsaba használhatna egy mobil és egy fix sebességmérő műszert. A testület támogatja a pályázaton való részvételt a 2005-ös költségvetés terhére. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!