Hírek

2004.11.02. 02:51

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Vadai Ágnes nem jár temetőbe
Vadai Ágnes szocialista képviselő csak kivételes esetekben lépi át a temető kapuját. Hétfőn, mindenszentek napján sem ment sírkertbe. „Csak temetésekre járok utolsó búcsút venni a nekem kedves emberektől. Ez nálam elvi kérdés” – vallja Vadai Ágnes. A politikus asszony ugyanis nem csak az ünnepek táján emlékezik eltávozott hozzátartozóira, barátaira. „Elhunyt hozzátartozóim állandóan velem vannak.”

Szépirodalmat olvas, ha szabadulni akar a politikától
Csáky András minden este regényekbe temetkezik, mert csak így  tudja kikapcsolni gondolatat. Az MDF-es honatya egyik kedvenc írója Wass Albert, akinek sorra olvassa köteteit. Szereti még a különböző történelmi korokkal foglalkozó műveket, legszívesebben a Habsburgok koráról olvas. Kedveli a mozgást. Nyáron teniszezni és úszni jár, de a parlamenti ülésszak alatt sajnálatára nem jut ideje a sportolásra. (fm)

Szegedi vezérdrukker a szocialista képviselő
Újhelyi István szocialista képviselő évek óta a Szeged férfi kézilabda-csapatának egyik leglelkesebb szurkolója. A politikus korábban a B középben tombolt, a közelmúltban azonban a csapat vezetőségi tagjává választották. Azóta a fő támogatókat, közéleti személyiségeket kalauzolja a meccseken. A hét végén Ábrahám Attila, az új, sporttal foglalkozó államtitkár volt Újhelyi vendége a csapat mérkőzésén.

A fideszes Mádi László a parlament teniszbajnoka
A fideszes képviselő évek óta teniszezik. Hetente kétszer játszik, akár Nyíregyházán, akár Budapesten van. Idén ő nyerte meg a parlament teniszbajnokságát. Legnagyobb ellenfele az MSZP-s Fazakas Szabolcs volt, de amióta az MSZP-s politikus az Európai Parlament képviselője és Brüsszelben él, elmaradnak a csaták. Mádi részt vett Csehországban a parlamenti politikusok Európa-bajnokságán, ahol a csapat ötödik lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!