Hírek

2004.12.23. 09:46

Bajnokok parádéja a vízben

Malonyai P.

Könnyebbség a kapitánynak, Kemény Dénesnek ezúttal nem kellett válogatnia, nem kellett gondolkodnia azon, kiket írjon be a jegyzőkönyvbe. A tegnapi gálán a Komjádi-uszodában az athéni győzők voltak a főszereplők. Mind a tizenhárman felsorakoztak, még Molnár Tamás is, aki sérülése miatt nem szállhatott vízbe.

[caption id="" align="alignright" width="250"] Kásás Tamás
[/caption]Róluk szólt a mese, őket ünnepelte Komjádi-uszoda közönsége. Hogy mennyire megérdemelten, arra bizonyság Kemény kapitány érvelése: ráérünk még azzal foglalkozni, mi lesz jövőre, az esztendő hátralévő napjai a pólóban arra valók, hogy az olimpiai bajnokokat ünnepeljük.
Mindez persze nem jelentette azt, hogy a Kemény-fiúk ne vették volna komolyan a parádét, jellemző, hogy kedden kétkapuztak egyet az ünnepi ellenfélnek hívott szlovákokkal, s vízbe szálltak tegnap  délelőtt is.

„Ha sok gólt lövünk, és lesz köztük jó néhány látványos, megtettük a magunkét” – mondta a kapitány a kezdés előtt, az pedig tény, hogy a parádéhoz pólóban is nélkülözhetetlen az iskolázás. Az ünnep sikerét előre borítékolni lehetett, elvégre, ha léteznek nálunk közkedvelt sportolók, a vízilabdázók mindenképpen azok. Mert nemcsak sportolók, emberek is.  Magyarán: sportemberek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!