Hírek

2004.12.09. 06:32

Boldogan élt, amíg meg nem halt

Sz. Á.

Vaskos kötet, ám megéri végigolvasni. Hiszen a monacói hercegi családról szól. Pontosabban a csodaszép színésznőről Grace Kellyről is. Az amerikai J. Randy Taraborrelli tollából született kötetből szinte mindenre fény derül. Miért ment férjhez az Oscar-díjas színésznő III. Rainier herceghez, akit alig ismert.

Amerikai álom volt a házasság, vagy komoly szerződések közé szorított kapcsolat? Két család története bontakozik ki az olvasó előtt, ugyanis Grace Kellynek édesapjával nem volt felhőtlen a kapcsolata. Az amerikai bestsellerszerző arról is pontos leírást ad, mi történt a hercegnő tragikus balesete előtti napon. Fény derül a két botrányhős hercegnő, Stephanie és Caroline életére.

A szerző úgy is kezdhette volna könyvét: volt egyszer, hol nem volt, a szépséges színésznő, akinek a sors csillogást, pénzt, hatalmat kínált. Megkapta. Ám a sors egyszer csak megelégelte, és a mese úgy zárul: boldogan élt, amíg meg nem halt.

(J. Randy Taraborrelli: Grace Kelly: A monacói herecegnő, Jokerex Kiadó, 2004.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!