Hírek

2004.12.10. 06:28

Jakab újoncként remekelt

Árvay S.

[caption id="" align="alignleft" width="231"] Az ifjúsági Európa-bajnok Jakab János (BVSC) már az elődöntőknél tart
[/caption]A nyolcvanadik születésnapját ünneplő hazai szövetség mindent megtesz a sportág egykori és jelenlegi klasszisainak kényelme érdekében. Az asztaliteniszezők évzáró rangsorversenyét, a Top 12 küzdelmeit a legendás csaták helyszínére, a Nemzeti Sportcsarnokba költöztette vissza, a jubileumi közgyűlést pedig a szomszédos Jégszínházba telepítette, így az ünnepeltek és kitüntetettek kicsiny sétával elérhetik a fél háromkor kezdődő pénteki programot, az elődöntős és finalista párharcokat.
A hazai Top-versenyek két legjobbja, a kilencszeres győztes Kóczián Éva és a nyolc alkalommal diadalmaskodó Klampár Tibor immár a nézőtérről figyelheti az utódok harcait. A csütörtöki csoportmeccsek során született néhány meglepetés – a statisztikás Póta Georgina például lecsúszott a folytatásról.
A hölgyeknél a négyszeres Top-nyertes Braun Éva (BSE) pénteken Éllő Vivien ellen játszik a finálé jogáért, míg a másik ágon a legutóbbi három viadalon aranyérmes Fazekas Mária (Statisztika) a klubtárs Molnár Zita ellen lép asztalhoz, hogy tisztázódjon, ki vívhatja a kora esti döntőt.
A férfielődöntők párosítása: Demeter (Kecskemét)-Németh (BVSC) és Jakab (BVSC)-Fazekas (Langenlois).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!