Hírek

2004.12.22. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Érd Jutalom
A képviselők 1,5 millió forintot szavaztak meg a törökbálinti robbanás során nyújtott helytállásáért a város tűzoltóságának. A pénzt a tűzoltók konditermük felszerelésére fordították. (vs)

Gödöllő Gyógyszertári ügyelet
December 27-ig a Petőfi S. utcai Ezüstkehely, december 27-től 2005. január 3-ig a Gábor Áron utcai Kígyó patika látja el az ügyeletet a városban. December 24-én a gyógyszertár szombati nyitva tartás szerint dolgozik. (vs)

Piliscsaba Lapkiadás
A Nagyközségért Közalapítvány kuratóriuma az állampolgárok személyi jövedelemadójának 1 százalékából befolyt pénzt (92 499 forint) a Piliscsabai Polgár című havilap kiadására fordították. (vs)

Szentendre Betlehemezés
A Dalmát Pince Baráti Köre hagyományos betlehemes rendezvényét december 23-án tartja a Rab Ráby és Kmetty téren. A szervezők forró teával és forralt borral várják az érdeklődőket. (vs)

Százhalombatta Városi busz
A menetrend szerinti helyi autóbuszokat egészen 2008. december 31-ig a Volánbusz üzemelteti a város közigazgatási területén belül. A közlekedési vállalat 2005. január 1-jétől átlagosan 8 százalékkal emeli a jegyek árát, azaz hat forinttal drágul a menetjegy elővételben, a tanuló- és nyugdíjas-havibérletért pedig 50 forinttal kell többet fizetni. (vs)

Vác Kórházigazgató
A Jávorszky Ödön Kórházat január elsejétől dr. Erős András irányítja. A főigazgatói állás betöltésére jelentkező négy orvos közül három pályázata felelt meg a kiírásnak, közülük választotta meg a testület az új főigazgatót. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!