Hírek

2004.12.30. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Pénz az iskolának
A város önkormányzata a 2004/2005-ös tanévben továbbra is támogatja
a Waldorf-iskolát. A testület több mint négymillió forintot szavazott meg az intézménynek, amelyik a közelmúltban ugyan elköltözött a főváros XI. kerületébe, de diákjai körében továbbra is sok a budaörsi illetőségű gyerek. (vs)

Diósd Kedvezményes díj
A faluban kétfajta módon vehető igénybe 2005-ben a locsolási- díj-kedvezményt. Aki külön vízaknát építtet ki mérővel, az a ténylegesen locsolásra használt víz után mentesül a csatornadíj fizetése alól. Az átalány mellett döntők májustól július végéig 10 százalékkal csökkentett szennyvízdíjat fizetnek. (vs)

Törökbálint Közterület-használat
A település közterület- használati díjakról szóló rendelete szerint például a főútvonalon elhelyezett hirdetésekért négyzetméterenként és havonta 516, forgalomképtelen jármű tárolásáért 1116 forintot kell fizetni. A sport- és kulturális rendezvények ingyen települhetnek az utcára. (vs)

Fót Ügyelet
A város polgármesteri hivatalának ügyfélszolgálati irodája az év utolsó két napján ügyeletet tart. December 30-án 8–16 óráig, december 31-én pedig 8–12 óráig fogadják az ügyfeleket. (vs)

Gödöllő Gyógyszertári ügyelet
A városban december 27-től 2005. január 3-ig a Gábor Áron utcai Kígyó Patika látja el az ügyeletet. (vs)

Százhalombatta Pályázott a város
Ebben az évben az önkormányzat 30,5 millió, intézményei pedig 45,2 millió forintra nyújtottak be különböző pályázatokat. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!