Hírek

2004.12.09. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Budakeszi Még tanulmányozható
A város hulladékgazdálkodási tervének vitaanyaga még néhány napig, pontosan december 15-ig a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján félfogadási időben megtekinthető. (vs)

Budaörs Korszerűsítés
Felújítják a Szivárvány utca 2. számú ház mögött lévő játszóteret. A munkára és a játszóeszközök vásárlására kilencmillió forint áll rendelkezésre. (vs)

Gödöllő Állati tél
Rajzpályázatot írtak ki a gödöllői óvodás és általános iskolás korú gyermekek számára. A pályázat címe: Az állatok télen.
Az alkotásokat A3-as és A4-es méretben várják a polgármesteri hivatalban december 12-ig. Eredményhirdetés és díjkiosztás december 18-án lesz. (vs)

Piliscsaba Várbemutató
Az Árpád-kor várai a régész szemével címmel tart előadást Simon Zoltán a Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészkarán december 10-én délután három órakor. (vs)

Százhalombatta Ólomkatona
Nem mindennapi kiállítás nyílt a Hamvas Béla Városi Könyvtárban. Az ólomkatonákból rendezett tárlat az 1848–49-es szabadságharcig különböző korok viseletét és harcosait jeleníti meg. A kiállítás január 15-ig tart nyitva. (vs)
 
Vác Ajándék bérlet
Akár karácsonyi meglepetés is lehet a városi uszodába tíz belépésre feljogosító bérlet. A bérleteket kizárólag december 27–30-ig lehet felhasználni, természetesen átruházhatók. Ezeken a napokon a medence 6 óra és 20 óra között használható.
A bérleteket december 23-ig elővételben lehet megvásárolni. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!