Hírek

2004.12.21. 00:00

Kitartása meghozta a sikert

Lakásfelújításra és autócserére fordítja nyolcadik nyertesünk a bruttó 5,5 millió forintot. Kovács Gabriella a Milliókat érő Reggel-ek című játékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="283"] Kovács Gabriella mindennap elolvassa lapunk horoszkóp rovatát. Ott jósolták neki a csillagok, hogy nyerni fog. Bejött, amit az égiek sugalltak.
[/caption]– Megírta a horoszkópom, hogy nyerek – mondja Kovács Gabriella (37). – A Reggelben is olvastam, nagy pénz ütheti a markát
a mérleg jegy szülötteinek. Hittem benne. Debreceni nyertesünk évek óta próbálkozik különböző szerencsejátékokkal. Keresztrejtvényeket tölt ki, melyek szelvényét mindig elküldi. A Reggel játékán kezdetektől részt vett.
– Csodálatos karácsonyi ajándékot kaptunk – mondja boldogan Gabriella. – Végre felújíthatjuk az otthonunkat, kicserélhetjük a tizennyolc éves Skodánkat.
Gabriella nem csak a nyeremény miatt vásárolja újságunkat. Érdekesnek tartja és áttekinthetőnek. – Az érdekes cikkek mellett a horoszkópot is mindig elolvasom – meséli. – Tudom, hogy sokan nem hisznek benne, de nekem igazat súgtak a csillagok.

Kovács Gabriella

Debrecen, 1967. október 18.

Lakhely: Debrecen

Foglalkozás: takarítás egészségügyi intézményekben

Havi jövedelem: bruttó 59 ezer forint

Családi állapot: Nyolc éve él élettársával, Parti Károllyal

Gyerekek: két fiú

Hobbi: keresztrejtvényfejtés, olvasás

Kedvenc étel: magyaros ízek

5,5 millió forintot. Kovács Gabriella a Milliókat érő Reggel-ek című játékunkon vett részt. Kiss Gergely -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!