Hírek

2004.12.29. 08:31

Mercedes a válogatottnak

Lázár L.

Évzáró összejövetelt tartott tegnap a labdarúgó-válogatott. Az Angliában szereplő légiósokon kívül mindenki ott volt a keret tagjai közül. Lothar Matthäus szövetségi kapitány és közvetlen munkatársai is megjelentek a Mercedes cég Budafoki úti bemutatótermében rendezett eseményen. A színhelyválasztás nem véletlenül esett a Mercedesre, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség egy Mercedes autóbuszt vásárolt a labdarúgó-válogatottnak.

Az autóbuszt, amely 400 lóerős, a szövetség lizingeli és a vásárlásához jelentős összeggel hozzájárultak a válogatott  szponzorai is. A járművet jelképesen a Mercedes cég magyarországi képviseletének vezetője adta át Puhl Sándornak, a Magyar Labdarúgó Szövetség alelnökének, valamint Lothar Matthäus szövetségi kapitánynak. Az üzlet a német labdarúgó-szövetség közvetítésével jött létre, és a buszt a felnőtt válogatott mellett valamennyi korosztályos válogatott is használni fogja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!