Hírek

2004.12.24. 07:34

Pökhendi viselkedéssel vádolják Schumit

Michael Schumacher lett idén is az év sportolója Németországban, míg a hölgyeknél a nyolcszoros olimpiai bajnok, Birgit Fischer diadalmaskodott. Utóbbi pedig élesen kritizálta a nagy Schumit viselkedéséért.

Kocsis Máté

A díjátadón a hétszeres Forma–1-es világbajnok nem jelent meg, mert éppen Norvégiában vakációzott családjával. Ez a viselkedés mélységesen felháborította Birgit Fischert, aki azt mondta, ezzel a viselkedéssel minden díjazottat és résztvevőt semmibe vesz Schumacher. Az ügyben megszólalt labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is.
– Megértem Birgit Fischer dühét – fogalmazott Matthäus. – Ezeknek a díjátadóknak az az egyik lényege, hogy a rajongók élőben láthatják a sztárokat. Schumacher hálával tartozik a sport-rajongóknak, hiszen nekik kö-szönheti, hogy nyert, ők pedig élőben szeretnék látni a hétszeres világbajnokot, nem pedig egy kivetítőn! Volt azonban olyan német újság is, amely még a történtek után is védelmébe vette Schumachert – mondván, lehet, hogy a többiek csak irigykednek. A versenyző menedzsere, Willi Weber idáig ugyan nem merész-kedett, mindössze annyit mondott, hogy aki ismeri Michaelt, az nagyon jól tudja, hogy ez nem pökhendiség volt, csak egy nagyon nehéz hónap után szeretné a családjával tölteni a kevés rendelkezésére álló szabadidőt.

a hölgyeknél a nyolcszoros olimpiai bajnok, Birgit Fischer diadalmaskodott. Utóbbi pedig élesen kritizálta a nagy Schumit viselkedéséért. Kocsis Máté -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!