Hírek

2004.12.30. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Földesi Zoltán a halakat rémisztgeti
A szocialista párt Szarvason élő országgyűlési képviselője, Földesi Zoltán jövőre beáll a horgászok népes táborába. Idén vásárolt a szüleivel egy vízparti telken álló hétvégi házat a békésszentandrási kákafoki Körös-holtágnál. Engedve barátai unszolásának vett egy horgászbotot, jövőre pedig engedélyt is vált, aztán tavasztól hétvégeken kiül a partra. – Rettegjenek a kákafoki halak, mert jövök – jelentette ki a honatya.

Az arab ételekért lelkesedik Vona Gábor
Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke kedveli az arab ételeket. Ezen a téren komoly tapasztalatokkal rendelkezik. Nemcsak a hazai ízeket szereti, hanem a külföldi konyhák kínálatát is. A közelmúltban kíváncsiságból végigkóstolta Budapest szinte valamennyi arab éttermét, és a fogyasztott étkeiket az első helyre tette.
A politikus – mint fogalmazott – az étlap szinte minden kínálatából szívesen fogyasztott.

Tamásiban szilveszterezik Dávid Ibolya, az MDF elnöke
Immár hagyomány Dávid Ibolya családjában, hogy a szilvesztert minden évben lakhelyén, a Tolna megyei Tamásiban töltik. Az MDF elnökasszonya, országgyűlési képviselő idén is utcabál keretében ünnepli az új évet a helybeliekkel. A kisvárosban a zene mellett éjfélkor tűzijátékban is gyönyörködhetnek az utcára vonulók. A hajnalig tartó szilveszteri forgatagban a sok finomság mellett a szervezők forró borral készülnek a hideg időre.

Mécs családja kritizálja Magyar Bálintot
Mécs Imre budapesti országgyűlési képviselő családjában nem illeti felhőtlen elismerés a Magyar Bálint által vezetett oktatási minisztérium érettségi követelményeit. Az idén érettségiző Mécs Máté nincsen teljesen megelégedve a jelenlegi rendszerrel, a követelményekkel. Időnként a családban meg nem szokott módon is kritizálja nagybátyját, édesanyja testvérét. Észrevételeit személyesen is elmondja, bár ritkán találkoznak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!