Hírek

2004.12.15. 07:38

Százötvenmillió forintnyi kábítószert foglaltak le

Szemán L.

[caption id="" align="alignleft" width="110"] Cannabis
[/caption]Hároméves nyomozás eredményeként rendkívüli mennyiségű kábítószert foglaltak le múlt csütörtökön Budapesten az esztergomi rendőrök. A sikert csak tegnap hozták nyilvánosságra, mivel mostanra sikerült begyűjteni minden bizonyítékot.

[caption id="" align="alignright" width="110"] Kokain
[/caption]Az ügy még 2001 tavaszán kezdődött, amikor Nyergesújfaluban helyi drogdílerek és többtucatnyi vevő bukott le. A nyomozók Budapestig göngyölték vissza a szálakat, és a fővárosban is sorozatban buktak le az elosztók, az utcai árusok.

[caption id="" align="alignleft" width="110"] LSD-bélyeg
[/caption]Őket már el is ítélték. Az egyik díler azonban csak most, csütörtökön került rendőrkézre, ám nem tett vallomást. Ennek ellenére lakásain tizenhat kilogramm speedet, három kilogramm kokaint, tizenhétezer LSD-bélyeget, tízezer ecstasy tablettát, valamint hasist, meszkalin gombát és mikrotripet találtak. A lefoglalt drog utcai értéke meghaladja a százötvenmillió forintot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!