Hírek

2005.01.27. 06:54

A Csillagvirág Klinika Rékája

Parcsami Gábor

– Naponta a televízióban szerepelni óriási lehetőség – mondja Létay Dóra, a TV2 legújabb, a Jóban, rosszban című sorozatának egyik főszereplője.
A művésznőt több száz jelentkező közül választották ki a Csillagvirág Klinikán játszódó film Pongrácz Réka orvosnőjének. – A többfordulós válogatáson, éppúgy, mint a főiskolán, különböző helyzetgyakorlatokat kellett csinálnunk – avat be Dóra.
– Ezekből semmi nem derült ki arról, hogy valójában milyen lesz
a film, amelyre jelentkeztünk. Nagy volt a titkolódzás egészen augusztusig, a szereplők kiválasztásának lezárásáig. De még ekkor sem árulták el, miben fogunk szerepelni. Csupán sejteni lehetett, hogy valamilyen orvosi sorozat készül. A próbákon külön orvosi kiképzést kaptunk. Dóra a sorozat miatt ebben az évadban nem vállalt újabb színházi szerepeket. Igaz, így sem unatkozik, hiszen havonta több mint tíz előadásban játszik. A Thália Színházban a Vagina-monológokban, a Radnóti Színházban Az ideális férjben, valamint a Vidám Színpadon a Figaro házassága és az Ahogy tetszik című darabokban. Ezenkívül rendszeresen szinkronizál, többek közt ő a magyar hangja a Szex és New York című sorozat Samanthájának.
– Semmi szabadidőm nincs, mindennap reggel héttől késő estig dolgozom – állítja. – Megszoktam a hajtást, máshogy nem is érezném már jól magam – teszi hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!