Hírek

2005.01.21. 08:11

Átigazolási hírek a labdarúgó nb I-ben

BAMA

Szili Attila görög szerződésre vár
HONVÉD Szili Attila klubja engedélyével Görögországba utazott próbajátékra. Az Olympiakosz Volosz – Boda Imre – egykori klubja érdeklődik iránta. 

Román csatárok a DVTK-nál
DIÓSGYŐR Hétfőtől két román csatárt tesztel a klub. A 26 éves Adrian Dulcea a temesvári Politehnica játékosa, míg a 30 éves egykori román vicególkirály, Florin Axinia a bukaresti National, majd a Ceahlaul Piatra Neamt csapatában szerepelt ősszel. 

Nógrádi Árpád a Matávhoz követi volt edzőjét
SOPRON A Ferencváros 21 éves csatára, Nógrádi Árpád is bekerült azok közé, akiket elengednek a zöld-fehérek. Nógrádi a diósgyőriekkel tárgyalt, de meggondolta magát, és követi volt edzőjét Pintér Attilát. Az ugyancsak volt ferencvárosi Somorjai Tamás két és fél évre aláírta a szerződést a Sopronhoz.

A válogatott Tóth Balázs Törökországba készül
SZÉKESFEHÉRVÁR A Fehérvár FC válogatott játékosa Tóth Balázs, Törökországból kapott ajánlatot, és próbajátékon vett részt a Malatyaspor csapatánál. A labdarúgó ingyen mehet, mert klubja jelentős összeggel tartozik neki.

Csehi Zoltán „eltűnt”a Viharsarokból
BÉKÉSCSABA A romániai FC Oradea csapatában légióskodó csatár, Csehi Zoltán Békéscsabán kezdte a felkészülést. Szóban már megállapodott a csapat vezetése az átigazolásáról, de a szerződés aláírása egyelőre várat magára, mert a játékos napok óta nem jelentkezik. Csabai információ az is, hogy az  NB II-es Gyulának kölcsönadott Szeverényi Pétert viszszahívják. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!