Hírek

2005.01.27. 00:00

Halálra verték a budapesti ügyvédnőt

Nagy Eszter Dóra

[caption id="" align="alignleft" width="298"] Kutyasétáltatók találták meg a tetemet a bokrok között
[/caption]– A boncolás megállapította, hogy bántalmazás miatt vesztette életét a hölgy – mondta lapunknak Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Hozzátette: azonosították a 38 éves, budapesti
áldozatot. A holttestet kutyasétáltatók fedezték fel a XI. kerületben, a Villányi úti templom mögötti bokros területen kedden este.
Lapunk úgy tudja, az áldozat egy polgári peres ügyekkel foglalkozó jogásznő, aki a gyilkosság helyszínéhez közel lakott. Nem csak agyonverték, de ki is rabolták a támadók. Azt azonban nem tudni még, hogy mit vittek el tőle. A rendőrség tanúk után kutat, a főváros rendőrfőkapitánya egymillió forint jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek.
Legutóbb október közepén a Városmajor utcában történt egy brutális támadás. Akkor egy 17 éves lányt támadtak meg, ám ő túlélte a történteket, és nem fosztották ki. A rendőrség szerint a két eset között nincs öszszefüggés. Ennek ellenére a fiatal lány támadójának kézre kerítője is egymillió forinttal lehet gazdagabb.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!