Hírek

2005.01.04. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Abony Útfelújítás
A Hunyadi út 4-es számú főútba torkolló szakasza az elmúlt ősz folyamán oly mértékben megrongálódott, hogy halaszthatatlanná vált a felújítás. A munkálatokat az év végére be is fejezték. A szükséges pénzt az önkormányzat biztosította. (vs)

Diósd Közös beruházás
A képviselő-testület felhatalmazta Spéth Géza polgármestert, hogy az érdi önkormányzatnak javasolja az Árvalányhaj és a Ligetszépe utcák kiépítésének közös terveztetését és közös kivitelezését. (vs)

Gödöllő Látható elképzelések
A város honlapján már olvashatók a 2005. év költségvetéséhez kapcsolódó főbb szempontok. A képviselő-testület egyetértett azzal, hogy ki kell dolgozni a szociális alapszolgáltatási központ és az integrált szociális központ működési feltételeit. (lma)

Köröstetétlen Orvosi rendelő
A település 26,5 millió forintot nyert pályázaton az orvosi rendelő felújítására. A munkálatok során a tetőt lebontva az eddigi épületre ráépítenének egy orvosi lakást is. (vs)

Nagykőrös Költözött a hivatal
A polgármesteri hivatal egyes irodái (adóügyi, igazgatási, műszaki iroda és a gyámhivatal) új helyen, a volt Démász- székházban, a Szabadság tér 4. alatt várják a város polgárait. Az információs iroda a hivatal épületében található. (vs)

Vác Közösen
Együttműködési megállapodást kötött Vác város levéltára a Madách Imre Művelődési Központtal. Az október elsejével megalapított levéltár gazdálkodását, gazdasági szervezeti feladatait a művelődési központ látja el. (lma)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!