Hírek

2005.01.28. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Maglód Könyvbemutató
Február nyolcadikán, kedden kerül sor a helyi művelődési házban Kiszely István A magyar ember című könyvének bemutatójára. Az eseményen a szerző is részt vesz.

Pilisszentiván Új fecskendő
A helyi polgárőrség és tűzoltó-egyesület a közelmúltban állította szolgálatba legújabb Magirus Deutz gépjárműfecskendőjét. A település lakossága 1,2 millió forintottal segítette a kocsi megvásárlását.

Csobánka Fórum
Január 28-án, pénteken délután öt órakor a közösségi ház könyvtárában lakossági fórumot tartanak. A találkozón a nagy vitákat kiváltó hulladékgazdálkodási tervet ismertetik.

Solymár Bál
A település művelődési házában február 12-én este hat órai kezdettel tartják a farsangi bált. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Szigetszentmiklós Befizetés
A helyi adókat és az iparűzésiadó-előleget késedelmipótlék-mentesen két részletben, március 15-ig és szeptember 15-ig lehet befizetni. Az utóbbi mértékét ebben az esztendőben 1,9 százalékban határozta meg az önkormányzat.

Herceghalom Hálón a képek
Immár a világhálóról is elérhető a legutóbbi falufórum diabemutatója. Az érdeklődők a www.herceghalom.hu elektronikus kikötőből tölthetik le a tömörített adatokat.

Budajenő Szemétszállítás
A József Attila, a Táncsics Mihály és a Kossuth Lajos utca pincesor feletti lakói ez év első félévére a szemeteszsákokat január 2-től vehetik át a polgármesteri hivatalban. A településen több mint egy éve folyik szelektív hulladékgyűjtés.

Érd Koncert
A helyi alkotók és művészetpártolók egyesülete és a II. Lajos általános iskola e hét szombaton koncertet rendez. A rendezvény helyszíne a Szent Mihály-templom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!