Hírek

2005.01.29. 07:28

Török Dániel bemutatkozik

Első superfight fullcontact mérkőzésére készül Török Dániel.

Riskó Márton

A fiatal versenyző a kyokushin karatében ért el szép sikereket  külföldön is. A 23 éves sportoló ma este rendhagyó környezetben, a Mini együttes szuperkoncertjén lép ringbe.
Két élménnyel is gazdagodhatnak azok, akik ellátogatnak a Petőfi Csarnokba. Török Ádámot és társait évtizedek óta jól ismerik a zenerajongók, az este másik programja viszont minden bizonnyal meglepetést szerez majd a nézőknek. Két superfight fullcontact összecsapást rendeznek, az egyiken Török Ádám fiát, a közel két méter magas Dánielt, a másikon Stefanovics Józsefet láthatjuk. Mindketten román ellenfelet próbálnak legyőzni, remélhetőleg sikerrel. A küzdelmekre a koncert szünetében, várhatóan fél tíz körül kerül sor, majd ismét zene következik. Török Dániel és Stefanovics József szempontjából nagyon fontosak a ma esti találkozók, hiszen mindketten a K1-re emlékeztető küzdősportban képzelik el a jövőjüket, s a sikeres folytatáshoz most mindenképpen nyerniük kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!