Hírek

2005.02.10. 00:00

Letartóztatta a bíróság a hétfőn elfogott férfiakat

Szemán L.

Bűnszövetkezetben elkövetett fegyvercsempészettel gyanúsítja a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a hétfőn elfogott F. Attilát, az Energol Rt. volt igazgatóját, Cs. Zsigmondot, a Conti Car volt vezetőjét és a szári Sz. Zoltánt. Tegnap a Kecskeméti Városi Bíróság elrendelte mindhármuk előzetes letartóztatását. A gyanúsítottakat kommandósok hozták-vitték a bíróság és az NNI budapesti, Aradi utcai fogdái között. F. Attilát délután egy órakor, Cs. Zsigmondot három órakor, Sz. Zoltánt öt órakor állították a bíróság elé.

Letartóztatásuk egyelőre harminc napra szól. Mint azt tegnap megírtuk, az ügy tavaly augusztusban indult, amikor egy kecskeméti benzinkútnál három férfit fogtak el, akiknek az autójában fegyverek és lőszerek voltak. Akkor lekapcsolták többek között R. Lászlót is, aki Cs. vezetőtársa volt a Conti Carban. F. Attila, Cs. Zsigmond és R. László egy olajosügy, az Energol-per vádlottai.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!