Hírek

2005.03.23. 08:40

Fradi–Cornexi az EHF-kupában

A három magyar csapat közül a Cornexi és a Ferencváros futott össze az EHF-kupa elődöntőjében. Az első felvonást április 9-én vagy 10-én rendezik Székesfehérváron, a visszavágóra pedig egy héttel később kerül sor a Népligetben. Az elődöntő harmadik magyar csapata, a Győr idegenben kezd április 10-én a HC Leipzig ellen. Jó esély mutatkozik egy magyar házidöntőre.

Hegyi Á.

[caption id="" align="alignleft" width="320"] A fehérvári Lőw (balra) és a ferencvárosi Pádár Margit nagy harcot fog vívni
[/caption]A Bajnokok Ligája elődöntőjében érdekelt Dunaferr az elődöntők keddi sorsolásán a Hypo– Kometal Skopje–Slagelse hármasból a dán csapatot kapta ellenfélül. Régi ismerőst köszönthetnek a magyar szurkolók április 9-én vagy 10-én a párharc első, magyarországi felvonásán. Az elmúlt két szezonban az EHF-kupa döntőjében, majd a BL elődöntőjében is Anja Andersen tanítványai diadalmaskodtak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!