Hírek

2005.03.08. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budakeszi Egy százalék 
A személyi jövedelemadó  egy százalékából 2004-ben 440 000 forint folyt be  a Budakeszi Zeneiskola Baráti Egyesület számlájára. Kottákat, hangszert, hangszertartozékokat  vásároltak belőle az iskola részére. Jutott hangversenybérletre, plakátra, és hangszerjavításokra is. (vs)

Dunabogdány Egyirányú utcák
Úgy határozott a képviselőtestület, hogy a Patak,  az Ady E., a Rákóczi,  a Sövény és a Béke utca  egyirányúsítására vonatkozó javaslatról kérdőív segítségével kikéri a lakosság  véleményét. (vs)

Fót Ügyfélfogadás
A március 15-i nemzeti ünnep miatt a Polgármesteri Hivatal március 14-én, hétfőn és március 15-én, kedden zárva lesz. Március 18-án, pénteken viszont meghosszabbított nyitva tartással, 8 órától 16 óráig fogadja az ügyfeleket. (vs)

Isaszeg Közbeszerzés
Az önkormányzat az árubeszerzési (élelem, tisztítószer, papír, irodaszer), az építési beruházási (útépítés, magasépítés), a tervezési (az építési beruházásokkal kapcsolatban), és  a szolgáltatásokra vonatkozó beszerzéseire pályázat útján keres vállalkozót. Az ajánlatokat 2005. március 16-án, 9.00 óráig várják. (vs)

Piliscsaba Kálvária 
A Piliscsaba-Klotildliget Községszépítő és Természetvédő Egyesület március  11-én 15 órától tartja  a SAPARD támogatás segítségével felújított piliscsabai kálvária avatási ünnepségét és felszentelését. (vs)
 
Pomáz Márciusi ülés
A város képviselő-testülete ebben  a hónapban 22-én ül össze. Felülvizsgálják a településrendezési tervet, a hatályon kívül helyezett elképzeléseket érvényesítik a szerkezeti tervben és a szabályozási tervben. (vs)

Solymár Fogyatékosok munkái
Az Apáczai Csere János Művelődési Ház aulájában a Látássérültek Speciális Szakiskolája tanulóinak munkáiból nyílt kiállítás. A tárlaton szereplő tárgyak a szakiskolában elsajátítható szakmákból adnak ízelítőt. (vs)

Szada Kedvezmény a családoknak
A község közigazgatási területén lévő valamennyi, az ivóvíz és szennyvíz-csatorna szolgáltatásért a gazdálkodó szervezeteknek köbméterenként 352, a lakosságnak 293 forintot kell ebben az évben fizetnie. (vs)

Százhalombatta Régi-új igazgató
Az eddigi megbízott igazgató vezeti a következő  öt évben a Városi Művészeti Iskolát, a testület őt találta alkalmasabbnak a két jelölt közül. Adorjánné Visontai Katalint a képviselők egyhangúlag támogatták. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!