Hírek

2005.04.01. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Füle Istvánéknál többször megfordult a húsvéti nyúl
Dr. Füle István (55), Szolnok MSZP-s országgyűlési képviselője családjában húsvétkor három hullámban érkezett a nyuszi. Vasárnap reggel három unokája örült az ajándékoknak. Este második házasságából született fia fedezett fel ajándékkosarakat az egyik szobában. (A srác nemigen hitte el, hogy biztos a napközben nyitott ablakokon keresztül mászott be a nyúl.) Az ajándékozás harmadik fordulója hétfőn, a képviselő édesanyjáéknál zajlott. (szs)

Nagy Jenőnél dolgozott a kitüntetett fiatalember
Nagy Jenő (58), az MSZP Veszprém megyei képviselője büszke arra, hogy egykori beosztottja szépen helyt állt a délkelet-ázsiai pusztító szökőár utáni mentésben. A nemrég kitüntetett fiatalember korábban a balatonfüredi Annabella Szállodában dolgozott. Nagy Jenő, mint a szálloda igazgatója ajánlotta őt egy luxus óceánjáróra. A fiú, aki végül Thaiföldön telepedett le. Ezért tudott a helyszínen segíteni a magyaroknak. (szs)

Lenártek Andrásék esete az erdélyi éhes tehénnel
Lenártek András (48), miskolci fideszes országgyűlési képviselő társasága erdélyi útja során a természet ölén tervezte elkölteni az ebédet. A közelben tehenek legeltek, az egyik közelebb jött. Először megörültek az érdeklődésnek, de kiderült, az állatot a kipakolt ennivaló foglalkoztatja. A turistákat el is zavarta onnan, és mindent felfalt. Az éhesen maradt társaság látta, hogy távolabb a pásztorfiú a hasát fogja nevettében. (szs)

Horváth Lászlót Svájcból Svájcba vitte a repülőgép
Horváth László (43), a Fidesz Heves megyei országgyűlési képviselője Svájcból repült hazafelé. A kapitány Budapest felett úgy döntött, a havazás miatt nem teszi le a gépet, hanem visszafordul. A honatya közben aludt. Amikor leszállt a repülő, telefonált barátjának, hogy jöhet érte a reptérre. Csak később derült ki, hogy a gép nem Ferihegyen, hanem Zürichben van. Akkor született meg a szólás: hazaért, mint Horváth Laci Svájcból. (szs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!