Hírek

2005.03.14. 06:58

Újabb denveri diadal

Folytatódott a denveri csoda az NBA legutóbbi játéknapján.

BAMA

Az együttes parádés teljesítményt nyújt George Karl edzővel, hiszen az új mesterrel 15-4-es győzelem-vereség mutatót produkált. Ráadásul most a ligaelső San Antonio Spurs otthonában nyertek a coloradóiak, ott, ahol legutóbb, több mint négy éve, 2000 decemberében győztek. Carmelo Anthony ugyan igen gyengén dobott (4/17), ám az utolsó percekben éppen az ő pontjaival fordított a Denver. Pedig az utolsó játékrész közepén a hazaiak olykor 6–8 ponttal is vezettek, ám a végjátékban alig találtak a gyűrűbe. A Denver egymás után nyolcadik meccsét nyerte.
A Miami leiskolázta a New Jerseyt, így már nem csak Keleten, de az egész ligában is az első helyen áll. Jellemző a hazaiak fölényére, hogy Wade is sokat pihent a záró negyedben, Shaq O’Neal pedig egyenesen végigszurkolta a padról a befejező tizenkét percet. Ráadásul még a cserejátékosok is növelték a különbséget. Vince Carter és Jason Kidd hiába küzdött, csapatuknak esélye sem volt, s ötödik fellépésükön negyedik vereségüket szenvedték. Árulkodó, hogy a második félidőben csak 26 pontot szereztek.
A Los Angeles Lakers csak óriási csatában, egyetlen ponttal nyert a Charlotte vendégeként. Talán mondani sem kell, hogy Kobe Bryant volt a kaliforniaiak legeredményesebb játékosa. n Schiller Zs.

Eredmények:
Miami–New Jersey  90-65
Atlanta–Golden State  92-105
Charlotte–LA Lakers  116-117
New Orleans–Milwaukee  111-107
San Antonio–Denver  87-90
Portland–Memphis  80-66

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!