Hírek

2005.03.12. 21:14

Vádolják Michael Jacksont

T. A.

Tegnap értesültek először a Jackson-per esküdtjei a megrontással kapcsolatos cselekmények részleteiről. A most 15 éves, állítólagos áldozat elmondta: az énekes két éve mesélt neki az önkielégítésről. „Aki ezt nem teszi, az hajlamos lesz megerőszakolni egy lányt” – érvelt. Ezt követően Jackson benyúlt a nadrágjába, hogy kitanítsa. Egy nappal később hasonló esemény zajlott le, majd a popsztár azt követelte, hogy csinálja a fiú is – neki. „De én nem akartam, elhúztam a kezem.”
A fiatalember azt is felrója volt pártfogójának, hogy alkohollal itatta. „Bort öntött a limonádémba, és azt mondta: idd meg. Jézus-szörp, elvégre Jézus is bort ivott.” A vesebeteg fiú szabadkozott, neki tilos az alkohol. A popkirály azonban erősködött: „Nyeld csak le, nem lesz semmi bajod.” Később vodkát, konyakot és rumot is ittak.
Jackson nem ismeri el a vádakat. Ügyvédei azt vetik az anya és a rákbeteg gyereke szemére, hogy csak kitalálták a történeteket, mert szeretnének meggazdagodni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!