Hírek

2005.04.16. 00:00

A leendő szexpláza megosztja az embereket

Izing Antal

Azt kérdezte tőlem egy olvasó a szexplázáról szóló cikkünk után, lesz-e valami a kéjközpontból. Azt feleltem, három helyszín lehetséges. A hatósági engedély megkéréshez kell egy házat kiválasztani. Azután a hatóság eldönti, kiadja-e az engedélyt vagy sem. A Belügyminisztérium állásfoglalása szerint ennek törvényi akadálya nincs. De a politika már megszólalt az ügyben, mondván, hogy ez erköcstelen. Van, aki egyetért vele, van, aki nem. A hatóságra nyomás fog nehezedni. Tudja, hogy egyszer majd ki kell adnia azt az engedélyt, de saját védelmében lehet, hogy olyan sokáig húzza az időt, ameddig csak tudja.

Ha megtagadják az engedély kiadását, évekig húzódó per lesz belőle. Szexplázaügynek fogják nevezni az újságok, és cirka huszonnégy hónapig a csapból is ez a téma folyik majd. Látom is saját egykedvű képemet, amellyel az ezredik újságcímben és filmjelentésben olvasom és látom. Előre unom a szexplázát.

Következtetésem az, hogy ez a legjobb ingyenreklám. Készül egy piroslámpás műintézmény, amely ugyan még sehol sincs, de mindenki tud róla mindent. Sztár lesz – már az anyaméhben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!