Hírek

2005.04.11. 06:56

Feljelentették László Csabát

Szokatlan jelenetre került sor az Üllői úti mérkőzés után. László Csaba, a zöldek vezetőedzője a pálya közepén zokogásban tört ki, majd jó húsz percen át a kerítés mellett a szurkolókkal beszélgetett. Az érzelmi összeomlás előtt azonban a játékvezetőhöz futott, majd a zajmikrofonon keresztül hallhatóan erős kritikát fogalmazott meg.

Bánki József

[caption id="" align="alignleft" width="79"] László Csabát nagyon megviselte az utóbbi időszak
[/caption]A bírói jelentésben fel is tüntették az esetet, azaz feljelentették a hazai mestert. A sajtótájékoztató több mint félórás késéssel kezdődött, mivel az ultrák által éltetett László Csaba sokáig a szektorok tövében beszélgetett a még meccsre járó hívekkel. Nem sokkal később a székház előtt viszont már a Fradi-tábor jó néhány tagja „Furulyás, takarodj!” – felkiáltással az elnök távozását követelte.

Kérdésünkre, hogy netán elköszönésnek is értékelhető-e a szurkolókkal történt beszélgetés, László Csaba nemmel felelt. Ám hozzátette: a jövőben sokkal több lehetőséget ad a saját nevelésű fiataloknak. Újabb faggatózásunkra, miszerint nem érzi úgy, hogy futballszlenggel szólva, „fúrják” a környezetében, a tréner közmondással reagált: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

A szakvezető Vagner sérülését valósnak mondta, ellenben továbbra is érthetetlennek tartja Kapic feljelentését, szerinte ugyanis ezt szinte mindenki megtehetné az öltözőben, mégsem teszi. Mindenesetre a jelenlegi Üllői úti állapotokra jellemző, hogy a lefújást követően egy órával a hazai labdarúgók elhagyták a székházat. A mérkőzésen különben az ultrák által szóban és transzparenseken is erősen támadott Furulyás János elnök ezúttal sem volt jelen. A klubnál sokan nem is tudják, merre jár, azt viszont rebesgetik, hogy a rutinos sportvezető bőrére megy a játék. Egyesek szerint egy leendő befektető már a pénzt is letétbe helyezte, aminek feltételeként jelentős személyi változásokat kér.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!