Hírek

2005.04.16. 09:52

Kultúrbombát robbantanak

Esténként jazz-, blues-, rock- és komolyzenei koncertek szerepelnek az étlapon. Utána indul a retroparti. A Reggel ezt ajánlja!

Tóth T.

[caption id="" align="alignleft" width="320"] A Jam hanyag eleganciáját meghatározza a szokatlan, hatalmas bárpult. E körül zajlik az élet esténként.
[/caption]– Felpezsdül a vérem, amint belépek. Mintha egy New York–i bárban lennék. Nagyon ki van találva – veti oda Balla Márta (27), miközben csípőmozgásával látványosan ingerli az őt bámuló hímneműeket. – Porseszerelem, száguldás, óóóóóó! – üvölti, és pörög tovább. – Mi minden pénteken itt mulatunk. Hajnalig ropjuk a táncot a régi idők zenéjére – hajol oda hozzám Ádám (32) a helyiséget uraló hatalmas bárpultról. – Itt olyan számokat hallunk, amelyekre gyerekkorunkban az iskoladiszkóban lépegettünk jobbra-balra. Több időt ő sem szakít rám. Feladom. Az üzletvezetőt kérdezem. – Októberben nyitottunk, előtte négy hónapig terveztük, milyen arculatot alakítsunk ki – meséli Zalai Zoltán. – Ezeregyszáz fővárosi szórakozóhelyet néztünk meg. Egyfajta amerikai stílusú, hanyag eleganciát teremtettünk, a harminc-  negyven éves korosztálynak. Igazi célunk egy kultúrbomba kirobbantása. Naponta élő koncertekkel jazz, funky, blues, rock, soul stílusban. Hathetente komolyzenei produkcióval próbálkozunk. Sajnos, erre még kevésbé vevő a közönség. Éjfél van, és bár már nem engednek be több embert, mozdulni alig lehet. A tömeg a bárpultnál, az asztal tetején rázza magát. Láthatóan kiválóan érzik magukat.

A hely színvonalához illő árak

Rántott sajt hasábburgonyával 990 Ft

Tócsni háziasan 690 Ft

Kapucsínó 390 Ft

Coca–cola (0,2 l) 310 Ft

Sió narancslé (0,2 l ) 380 Ft

Dreher, csapolt (0,5 l) 690 Ft

Johnny Walker

Black Label (0,4 dl) 1290 Ft

Unicum (0,4 dl) 690 Ft

Törley pezsgő (l) 3490 Ft

Szülőstül jár ide

Miért jöttünk?! Pasizni – mondja nevetve Kardos Csilla (22). – Az anyámmal együtt, Pécsről utaztunk fel szórakozni – mutat a mellette ülő szőke, vidám asszonyra. Mindig így járnak. Ő, a barátnője, Melinda és az anyukák. Közösen stírölik a felhozatalt. Többen ajánlották a Jamet, mert nagyon jó helyen van – veszi át a szót a marketinget tanuló Melinda (24). – Jó a presztízse. Szórakozni és beszélgetni is lehet, igazi pub. Tetszenek a nagy tévék, amelyek szinte a plafonról lógnak. És a pincérek is nagyon kedvesek.

az étlapon. Utána indul a retroparti. A Reggel ezt ajánlja! Tóth T. A hely színvonalához illő árak Rántott sajt hasábburgonyával 990 Ft

Tócsni háziasan 690 Ft

Kapucsínó 390 Ft

Coca–cola (0,2 l) 310 Ft

Sió narancslé (0,2 l ) 380 Ft

Dreher, csapolt (0,5 l) 690 Ft

Johnny Walker

Black Label (0,4 dl) 1290 Ft

Unicum (0,4 dl) 690 Ft

Törley pezsgő (l) 3490 Ft Szülőstül jár ide Miért jöttünk?! Pasizni – mondja nevetve Kardos Csilla (22). – Az anyámmal együtt, Pécsről utaztunk fel szórakozni – mutat a mellette ülő szőke, vidám asszonyra. Mindig így járnak. Ő, a barátnője, Melinda és az anyukák. Közösen stírölik a felhozatalt. Többen ajánlották a Jamet, mert nagyon jó helyen van – veszi át a szót a marketinget tanuló Melinda (24). – Jó a presztízse. Szórakozni és beszélgetni is lehet, igazi pub. Tetszenek a nagy tévék, amelyek szinte a plafonról lógnak. És a pincérek is nagyon kedvesek. A Jam hanyag eleganciáját meghatározza a szokatlan, hatalmas bárpult. E körül zajlik az élet esténként. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!