Hírek

2005.04.23. 07:21

Ma Tóth Gabi búcsúzik?

Ma este a zsűri már nem menthet meg senkit. A Megasztár-rajongóknak három fiatal, Tóth Gabi, Palcsó Tamás és Molnár Ferenc Caramel közül kell kiválasztaniuk, kitől búcsúzzanak.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Balról: Pál Tamás, Palcsó Tamás, Bella Levente, Caramel, Bartók Eszter, Kósa Yvette, Bálint Ádám, Kovács Tímea és Pflum Orsolya a színpadon
[/caption]A három szerencsés magának választhatott dalt. Tóth Gabi Whitney Houston-, Caramel Steve Wonders-, a lányok álma, Palcsó Tomi pedig Elvis Presley-nótát szemelt ki. A trükk az, hogy mindhárom versenyző három dalt ad elő a világsztároktól. Ám ezzel nincs vége a mókának: együtt is három számot énekelnek kedvenceiktől. A megfogyatkozott megasztárosoknak ezen a héten hat nótát kellett megtanulniuk.

Most még lehet találgatni. Van, aki Caramelről azt mondja, csak feladatot hajt végre, minden stílust egyformán ad elő. Ám a zsűri el van ragadtatva tőle, Caramel-stílusnak nevezik, amit a színpadon produkál. Palcsó Tamást igencsak támogatják az ítészek és a közönség is, rajongótábora óriási. És itt van Tóth Gabi, aki igazán színpadra termett, bár a zsűri már háromszor mentette meg a kieséstől. A találgatók legtöbbje arra szavaz, hogy ma ő búcsúzik a Megasztártól.

Még egy hét és kiderül, ki lesz 2005-ben az év hangja. No meg kinek jut a számos nyeremény: lemezszerződés, lakás és autó. Mint ilyenkor szokás, szárnyra keltek különböző tuti hírek. Tudni vélik, hogy a lemezkiadók már elosztották egymás között, kinek adják ki a lemezét. Tóth Gabi – rebesgetik – biztosan nővérét követi a Rózsa Recordshoz. Torres Danit együtt emlegetik a Caramel–Palcsó duóval, vagyis ugyanaz a lemezcég csap le rájuk.

A TV2 tagadja mindezt. Mint mondják, szerződés köti az ifjú tehetségeket a televízióhoz. Senki sem írhat alá semmiféle megállapodást addig, ameddig tart a verseny. Azután pedig a csatorna menedzsmentje az ifjú tehetségekkel együtt intézi a szerződéseket. Érdeklődők persze vannak
– állítja a kereskedelmi tévé. A verseny után persze még sok minden történhet. Emlékezzünk a tavalyi nyertes Tóth Vera esetére. Úgy volt, hogy a Megasztár producere, Pierrot írja és adja ki a győztes dalait. Vera mégis úgy döntött, mást választ, így került a Rózsa Recordshoz.

Tavalyi aranylemezesek

A tavalyi megasztárosok közül az utolsó döntőig kitartók kerültek reflektorfénybe. Tóth Vera Ébren álmodom és Oláh Ibolya Egy sima, egy fordított című CD-je bearanyozódott. Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt című korongja pedig már a platinalemeznél tart. Tóth Vera ezekben a napokban az országot járja, koncert koncertet követ. A tavalyi Megasztárból két állandó vendége van, Schmidt Barbi és Mujahid Zoli.

A vadóc rockerlány

Tóth Gabi (17) akár döntős, akár nem, mindenképpen győztes. Lemezszerződése már biztos, és nővérével együtt láthatjuk majd a színpadon. Gabónak rengeteg ideje van még arra, hogy feljusson a csúcsra. Hiszen csupán 17 éves. Ráadásul hihetetlen átváltozásokra képes a színpadon. Láttuk csábító démonnak, vad rockerlánynak és szvingtündérnek. Minden jelmezben meggyőző és hiteles volt. És nem feledjük el a könnyeit sem. Érzékeny és szókimondó.

A MAHASZ utolsó toplistája (2005. április 11–17.)

1. Megasztár 2005

10. Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt

17. Oláh Ibolya Egy sima, egy fordított

És nem feledjük el a könnyeit sem. Érzékeny és szókimondó. A MAHASZ utolsó toplistája (2005. április 11–17.)

1. Megasztár 2005

10. Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt

17. Oláh Ibolya Egy sima, egy fordított

Balról: Pál Tamás, Palcsó Tamás, Bella Levente, Caramel, Bartók Eszter, Kósa Yvette, Bálint Ádám, Kovács Tímea és Pflum Orsolya a színpadon -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!