Hírek

2005.04.28. 08:59

Örülhet a listavezető DVSC

A rangadón nem bírt egymással a Ferencváros és az Újpest. A második félidő volt a jobb, és a helyzetek alapján bármelyik csapat megszerezhette volna a három pontot.

Lázár Lajos

[caption id="" align="alignleft" width="254"] Adem Kapic (jobbra) és Erős Károly nagy harcot vívott egymással a parázs hangulatú mérkőzésen.
[/caption]Nem sok minden történt a rangadó első félidejében. A lila-fehérek valamivel többet birtokolták a labdát, a játékrész két említésre méltó helyzete is előttük kínálkozott. A 13. percben Simek lefutotta a ferencvárosi védőket, de az ötös sarkához érve kivárt, ami elég volt ahhoz, hogy Szűcs és Huszti szögletre mentsenek. A 45. percben Polonkai egy csel után az érkező, és jobb helyzetben lévő Erős elé gurított, a középpályás azonban nem érte el a labdát. A kapuk egyébként nem kerültek veszélybe, a küzdelem jellemezte a helyenként kemény mérkőzést. Az 54. percben Huszti ívelt szabadrúgást a kapu előterébe, Botis a védők közül kibújva fejelt. Vlaszák mentett, de a labda Rósa elé pattant, aki betalált a kapuba. (1-0) Az 58. percben egy szabálytalanságot követően dulakodás kezdődött a ferencvárosi térfél közepén, csak nehezen sikerült lecsillapítani az indulatokat. Az esetnél a játékvezető Lipcseit kiállította. Később Huszti eldönthette volna a mérkőzést, a tizenegyes pontról azonban fölé lőtt. A 69. percben Rajczi adott középre, Tóth N. előrevetődve fejelte a labdát három méterről a kapu közepébe.
(1-1).

Így látták az edzők az Üllői úti rangadót

László Csaba (Ferencváros): – Végig a mi kezünkben volt a mérkőzés, kihagytunk helyzeteket, és volt egy kapufánk is. Sajnálom, hogy egy-egy lett az eredmény, most megérdemeltük volna a három pontot. Sajnos egyre nagyobb a DVSC előnye.

Mészöly Géza (Újpest): – Nem vagyok maradéktalanul elégedett, nyerni akartunk az Üllői úton. A lehetőség adott volt rá, hiszen az utolsó félórában emberfölényben játszottunk. Egy ilyen esélyt nagy hiba kihasználatlanul hagyni.

Mészöly Géza (Újpest): – Nem vagyok maradéktalanul elégedett, nyerni akartunk az Üllői úton. A lehetőség adott volt rá, hiszen az utolsó félórában emberfölényben játszottunk. Egy ilyen esélyt nagy hiba kihasználatlanul hagyni. Adem Kapic (jobbra) és Erős Károly nagy harcot vívott egymással a parázs hangulatú mérkőzésen. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!