Hírek

2005.05.03. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Bencsik János rátalált saját fokosa hű mására
Bencsik János (40), Tatabánya fideszes városvezetője a napokban zarándokutat tett Csíksomlyóba. Útja során Kunhegyesre betérve szóba elegyedett vele egy férfi, aki a fokosát dicsérte. Meg is mutatta a település fokos- és kun legénybot-gyűjteményét, amiben a békésszentandrási születésű polgármester 200 éves fokosa hű mására bukkant. Ennek örömére a nagy bajúszú kun atyafi vendégül is látta Bencsiket. (ta)

Vidoven Árpád aggódik a közeljövő férfiaiért
Vidoven Árpád (30), a Fidesz Pest megyei országgyűlési képviselője másfél éves lányával kapcsolatban azt tapasztalja, hogy a lányok manapság bátrabbak a fiúknál. Csemetéje ugyanis örömmel szalad oda a kisfiúkhoz, akik viszont édesanyjuk szoknyája alá bújnak. Nem mintha a lánya csúnya lenne. Sokkal inkább arról van szó, hogy a kissrácok gyámoltalanabbak. A képviselő már most aggódik: mi lesz így a jövő fiatalságával? (ta)

Godó Lajos segíti fiát a vizsgára felkészülni
Godó Lajos (55), az MSZP Heves városi központú választókerületének országgyűlési képviselője a fiával együtt készül a közelgő érettségi vizsgákra. Mostanában hát az egész család intenzíven foglalkozik a tanulmányokkal, s a fiút arra biztatják, hogy a középfokú angol nyelvvizsgát is tegye le. A kétszintű érettségi vizsgára Hevesen, a városi gimnáziumban kerül majd sor. A honatya reméli, a befektetett munka sikert hoz. (rm)

Gulyás László büszke nemrég elnyert címére
Gulyás László (57), a füzesabonyi választókerület szocialista országgyűlési képviselője, a város polgármestere arra a legbüszkébb, hogy az Év Tisza-tavi Polgármesterévé választották Tiszacsegén. Szerinte a füzesabonyi kistérségben mindig igyekeztek a „vízpartiak” a települések fejlődésén munkálkodni. A tótól távolabb eső községek pedig önmérsékletet tanúsítottak, hiszen tudják, a Tisza-tó lehet a környék fő vonzereje. (rm)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!