Hírek

2005.05.17. 06:19

Spanyolországban érte baleset Vágóék stábját

Frontálisan ütközött a Vágó Istvánt és az RTL Klub forgatócsoportját szállító autóbusz egy személyautóval Spanyolországban. A balesetben az autót vezető fiatal lány azonnal meghalt. A busz magyar utasai lényegében sértetlenül úszták meg a szörnyűséget.

BAMA

A Receptklub stábját vitte a bérelt autóbusz szombat este Kasztília tartományban Zamóra városába. Az egyenes úton feltehetően durrdefektet kapott a szemből érkező autó. Kaszás Géza színművész hálás a sofőrnek, hogy a karambol utáni pillanatokban biztonsággal vissza tudta kormányozni a buszt az útra. – Lecsúsztunk az útról. Még egy jelzőtáblát is kidöntöttünk – mesélte felindultan a Receptklub műsorvezetője.

A buszon utazott Vágó István, a Legyen Ön is Milliomos! című műsor házigazdája is. A kvízmestert és vele utazó feleségét lelkileg nagyon megviselték a történések. Mint mondta, még sosem látott ilyen tragikusan végződött balesetet. – Nem tudom, hogyan fogjuk mindezt feldolgozni – közölte a műsorvezető. Az RTL Klub internetes oldala szerint a Receptklub 13 fős forgatócsoportja ezen a héten, várhatóan szombaton érkezik Magyarországra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!