Hírek

2005.06.04. 00:00

Dugók és traffipaxok

BAMA

Útlezárások:

Pesterzsébeten az ÁBRAHÁM Géza utcában a Török Flóris utca és a Ritka utca között gázvezetéket építenek. A 123-as autóbusz a Határ úti végállomás felé a Virág Benedek utca– Wesselényi utca terelőútvonalon halad, két megállót nem érint.
A SZENTENDREI úton a Raktár utca és a Bogdáni út között a kifelé vezető külső sávot felbontották. Szombaton és vasárnap mindkét irányban két sávot zárnak le a közművezetékek cseréje miatt. 
A HIDEGKÚTI úton a Máriaremetei út és a Kossuth Lajos utca között útszűkületen kell áthajtani, mert felújítják a burkolatot. Az említett útszakaszról az 57-es, 64-es, 164-es és a 257-es busz megállóit áthelyezték.
A Népligetben a VAJDA PÉTER utca és a Kismartoni út csomópontjában csatornajavítás miatt csak fél útpálya szabad. A forgalmat jelzőlámpa irányítja.
A Kvassay híd előtt a SZABADKIKÖTŐ úton, valamint a híd után a KVASSAY JENŐ úton a Soroksári út irányába haladó külső sávot gázvezeték-javítás miatt felbontották.

Ahol érdemes visszavenni:

M1-M7
Budaörsi út
M3

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!