Hírek

2005.08.15. 00:00

400 iker bulizott

– Szombaton négyszáz iker tolongott Szigethalom utcáin – büszkélkedik Domonkos István. Az Országos Ikertalálkozó programszervező referense kérdésünkre hozzátette, összességében úgy öt-hat ezer ember kereste föl ezen a napon a Kis-Duna menti települést. A rendezvénynek korábban Ercsi városa adott otthont, míg magának a találkozónak az ötlete az itt élő és két ikerlányt nevelő Bíró Attilától és családjától származik.

Lázin M. A.

[caption id="" align="alignleft" width="228"] Három ifjú iker a több mint négyszáz szigethalmi jelenlévő közül
[/caption]– Az idő, hála istennek, szép volt, így semmi nem akadályozta meg, hogy egy kiváló hangulatú buli kerekedjen a találkozóból – fűzte hozzá Domonkos István. Aki egyben azt is elmondta, a legtöbb testvér páros volt, de akadt néhány hármas és egy négyes iker is.

Megtudtuk, a távolabbról érkezőkre tekintettel a rendezvény már pénteken elkezdődött. A találkozó kiötlői szombatra kiváló programokat szerveztek. Így volt többek közt Ikerökörködő, melyben a megjelent testvérek tréfás ügyességi játékban mérhették össze erejüket és tudásukat. Emellett sor került az immár hagyományos ikerszépségversenyre is. Este Fenyő Miklós vezetésével fergeteges rock and roll-buli zárta az eseményt. Domonkos István szerint a szervezők eltökélt szándéka, hogy jövőre is megtartják az ikertalálkozót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!