Hírek

2006.03.13. 12:08

Sziámi álmatlanságban szenved

Sziámi álmatlanságban szenved, s ha már ő nem tudja lehunyni a szemét, úgy gondolta: közönsége is virasszon mellette.

Sz. P. A.

A Gödör Klubban, az Erzsébet téren most hétvégén maratoni, 48 órás koncertet tart Müller Péter Sziámi és együttese. Ilyen még nem volt, tehát mellesleg egy Guinness világrekord-döntési kísérletnek lehetnek tanúi és részesei mindazok, akik rászánják ezt a két napot arra, hogy Sziámival virasszanak.

A kétnapos, megállás és szünet nélküli program pénteken, március 17-én hajnali öt órakor kezdődik. A műsoridőbe tehát szinte minden elképesztő és elképzelhető, továbbá minden Sziámihoz köthető dolog belefér: pénteken este tíz órakor mutatja be az együttes a Fogjad már meg! címmel februárban megjelent új albumát, szombaton ugyanebben az időpontban pedig Hyperactiv címmel régi URH, Kontroll, Tao, Joy Division dalok szólalnak meg. Persze, a Seres Rezső dalaiból összeállított est anyaga sem maradhat ki a programból.

A 48 órás non-stop, non-sleep összejövetel egy átvirrasztott hétvége után vasárnap hajnalban, reggel öt órakor ér véget. Persze, akinek akkor még lesz annyi ereje, és még talpon tud maradni, természetesen még ekkor is megpróbálhatja visszatapsolni Sziámit és együttesét...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!