Hírek

2006.06.26. 16:18

Romlott Toller László állapota

Rosszabbodott Toller László országgyűlési képviselő állapota, amelyet azonban hétfő délutánra sikerült stabilizálni - tudatta a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatója közleményben.

BAMA

"A hétfő reggeli ellenőrző vizsgálat során Toller László állapotában rosszabbodást észleltünk. Ezért további intenzív terápiás beavatkozásokra volt szükség. Hétfő délutánra állapota stabilizálódott, ennek ellenére maximális intenzív terápiás kezelésre van szüksége" - írta Dóczi Tamás professzor. A klinikaigazgató több részletet nem közölt és továbbra sem nyilatkozik arról, hogy Pécs szocialista polgármesterének pontosan milyen sérülései vannak.

Toller László múlt hét hétfőn a 61-es úton Tamási és Dombóvár között szenvedett balesetet, gépkocsiját egy, egyszerre két kisteherautót előző személykocsi szorította le az útról. A balesetben a gépkocsi sofőrje és utasa is életveszélyes sérüléseket szenvedtek.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!