Hírek

2006.09.21. 13:14

Az MDF elmegy Gyurcsányhoz, a Fidesz és a KDNP nem

BAMA

A Fidesz és a KDNP elutasította, az MDF viszont elfogadta a miniszterelnök mai meghívását. A kormányfő az elmúlt napok eseményeinek értékelésére hívta délután 2 órára személyes megbeszélésre a parlamenti pártok elnökeit és frakcióvezetőit, valamint Szili Katalin házelnököt, az érintett minisztereket és az országos rendőrfőkapitányt, valamint a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatóját.

 Szijjártó Péter Fidesz-szóvivő azt mondta: nemkívánatos személynek tartják Gyurcsány Ferencet a magyar belpolitikában, de ha a házelnök vagy a köztársasági elnök hívja tárgyalásra a pártok vezetőit, elmennek. Az MDF frakcióvezetője, Herényi Károly ugyanakkor közölte: ott lesznek a konzultáción, mert az elmúlt három éjszaka bizonyította, hogy a helyzet nem oldódott meg, a politikának most az elsődleges feladata az, hogy rendet teremtsen és lehetőleg hazaszólítsa az utcáról az embereket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!