Hírek

2006.09.29. 06:23

Hírek a sztárvilágból: népszerű a Gesztesi bébi!

Liptai Claudia és Gesztesi Károly bébijének nagy sikere van, hét végén is egész napos kerti partin voltak a budai hegyekben, és a kollégák végig kényeztették a kicsit. Oroszlán Szonja is köztük volt, ám neki egyelőre nincsenek efféle tervei.

BAMA

Varga István, a Megasztár egyik felfedezettje nem szeretne soha többé villamost vezetni, pedig szerették a 2-es vonalán. Ám egyelőre se munkája, se menedzsere. Jancsó Miklóst ünneplik egész héten, hiszen a rendező immár 85 éves. Barátai szombaton együtt vacsoráznak vele a Millenárison. Győzike most az önkormányzati választások előtt, tehát mielőtt kiderülne, hogy ő lesz-e Nógrádmegyer következő polgármestere, látta elérkezettnek az időt, hogy végrendeletet írjon. Újabb műtéte előtt úgy határozott, hogy mindenét, így adósságát is lányaira hagyja. Bárdy György, Psota Irén, Bodrogi Gyula, valamint más színházi, filmes kollégák köszöntötték hét végén egy nagy kerti partin Kárpáti Tamást, a Premier című színházi lap alapító főszerkesztőjét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!