Hírek

2006.09.13. 14:52

Megöltek, majd a Dunába dobtak egy szekszárdi férfit

Áprilisban tűnt el, július végén találták meg a holttestét a Dunában egy szekszárdi férfinak; a rendőrség emberölés megalapozott gyanújával nyomoz - közölte szerdám a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

BAMA

Az ügyben a rendőrség nyomozócsoportot állított fel, és félmillió forintot ajánl fel a nyomravezetőnek. Szijártó István alezredes elmondta, április végén tett bejelentést a rendőrségen az áldozat Budapesten élő lánya, hogy egyedül élő apját napok óta nem éri el, Fejes Ferenc feltehetően április 22-én este tűnt el szekszárdi családi házából. Közigazgatási eljárás indult, de már akkor helyszíni szemlét tartottak, amely megerősítette a bűncselekmény gyanúját. A lakásban bántalmazásra utaló nyomokat találtak, és megállapították, hogy eltűnt a férfi gépkocsija és mobiltelefonja. A kiadott körözés eredményeként az eltűnt Rovert nyitott állapotban megtalálták Pécsett, benne az áldozattól származó vérszennyeződéseket rögzítettek, valamint megkerült telefonja is egy mobilbontóban.

Július végén a Duna árterében, a szekszárdi Duna-híd közelében horgászok akadtak rá arra holttestre, amelyről a boncolást követő szakértői vizsgálatok kétséget kizáróan bebizonyították, hogy azonos Fejes Ferenc maradványaival.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!