Hírek

2006.10.02. 06:20

Eltűnik Laura, Novák Péter tarol, bájos boszorkák Mónika ellen

Eltűnik a Jóban, Rosszban egyik főszereplője, Ekler Laura. Megformálója, Kerekes Viktória színésznő átmenetileg megválik a sorozattól, de természetes, hogy a szappanoperákban jönnek-mennek a szereplők. Éppen az elmúlt héten ment a sorozat legnézettebb epizódja, a csütörtöki adást 1,29 millióan nézték.

BAMA

Novák Péternek a Megasztár után a Megatánc is bejött. A zenész, táncos, műsorvezető, koreográfus, énekes, televíziós jolly joker ugyanúgy lubickol a Megatánc zsűrijében, mint tette a megasztárosok között, ahol Pierrot-t váltotta. Egyszerre szakember és showman. Veszélyben a Mónikashow nézettsége: a TV2 ugyanis jó érzékkel az RTL Klub egyik legnépszerűbb adásának idejére tette a Bűbájos boszorkákat, akik lassan beérik Mónikát. A délutáni talkshow-t főleg az ötven fölöttiek nézik, a boszorkányok viszont a fiataloknál nyerők. Azt gondolnánk, hogy a Mónikát inkább nők nézik, de kiderült, hogy a 18 és 49 év közötti hölgyeknél is a Bűbájos boszorkák vezetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!