Hírek

2006.10.09. 16:32

Három férfit lelőttek, egyet leszúrtak az 5-ös út mentén

BAMA

Egy férfit hasba lőttek, egy másikat vállon, egy harmadikat pedig a combján talált el a golyó, amikor tegnapra virradó éjjel összeverekedett két család az 5-ös út mentén Táborfalva közelében. A tömeges incidens két autó adás-vétele miatt robbant ki. Két férfi autót akart cserélni vasárnap délután, amikor – egyelőre még nem tudni, miért – összeszólalkoztak.

 Személyi sérülés ekkor még nem történt. Ám nem sokkal ezután az egyik fél egy 50-60 tagú társasággal tért vissza, melynek tagjai kardokkal, kaszákkal, baseballütőkkel voltak felfegyverkezve. A véres összecsapásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget. Mint utóbb kiderült, négyen súlyosan sérültek: a már említett meglőtt három férfi mellett még egy lágyékon szúrt negyediket is beszállítottak az Uzsoki utcai kórházba. A sebesültek állapota stabil, a hasba lőtt férfiról pedig az orvosok elmondták, hogy óriási szerencséjére a golyó nem ért életfontosságú szerveket.

A rendőrség az eset után azonnal megkezdte a kihallgatásokat, de miután csaknem ötven ember kikérdezésére van szükség a történtek rekonstruálásához, az esetről részletes tájékoztatást csak a későbbre ígértek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!