Hírek

2006.10.04. 11:48

Pénteken négy órára tervezi nagygyűlését a Fidesz

Pénteken délután négy órára tervezi Budapesten kormányellenes nagygyűlését a Fidesz, amely október 23-ig számol a Kossuth téri tüntetések lehetőségével.

BAMA

Félix Péter, a Füstírtók Alapítvány elnöke szerdán arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy előző nap a Fidesz rendezvényeinek egyik főszervezőjével, valamint a Kossuth téren jelenleg tüntető szervezetek képviselőivel együtt egyeztető megbeszélésre hívták a Budapesti Rendőr-főkapitányságra (BRFK). Az egyeztetésen olyan technikai kérdések szerepeltek, hogy ki, mikor, hány embert mozgat a téren, milyen hangosítást használ.

Félix Péter elmondta, hogy az egyeztetésen született megállapodás szerint ő magánemberként a Fidesz 16 órakor kezdődő nagygyűlése előtt lép fel. A Fidesz rendezvényszervezője megerősítette az egyeztető megbeszélés tényét, de egyéb részletről nem kívánt nyilatkozni a távirati irodának. A BRFK szóvivője egyelőre nem tudott tájékoztatást adni a keddi megbeszélésről az MTI-nek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!