Hírek

2006.10.16. 06:07

Rubint Réka életveszélyben, Soltész Rezső tartós hullámai

Légmellel műtötték a fitneszgurunak kikiáltott Schobert Norbert feleségét, két gyermekük édesanyját, Rubint Rékát.

BAMA

Schobert Norbertre mostanában rájár a rúd, tönkrement egyik üzleti vállalkozása, s annak sem örül, hogy nyilvánosságra került: az elhízott emberek zsírjából milliárdokra tett szert. Felesége, a népszerű fitneszhölgy ma már otthon lábadozik, és szerinte – az orvosok ugyanezt mondják – edzettsége miatt élte túl a veszélyes betegséget. Azt még nem tudja, mikor térhet újra vissza a fitneszszőnyegre, s abban reménykedik, az orvosok nem tiltják el a további nagy közös népi tornászástól.

Soltész Rezső megkezdte jövő évi jubileumának felkonferálását, születésnap, nagylemez, buli, minden lesz, amivel megünnepelhetik a népszerű énekest. Úgy látszik, tetőtől talpig Soltész lesz a téma, most a „tetőn” kezdik a reklámozást: kiderült, hogy a táncdalénekes ma már nem csináltat magának hullámos loknikat, amikkel a Szóljon hangosan az ének sztárja annak idején akkora feltűnést keltett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!