Hírek

2006.10.02. 16:53

Tárt karokkal fogadnák a Fideszt a Kossuth tériek

„Végre a sarkára állt a parlamenti ellenzék” – mondta lapunknak Molnár Tamás, miután értesült Orbán Viktor kormánypártoknak adott ultimátumáról.

Vég M.

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 egyik ügyvivője hozzátette, hogy a Parlament előtti területre ugyan a Kossuth téren már két hete tüntetőknek van korlátlan időre szóló területfoglalási engedélye, de nem akadályozzák meg, hogy péntek délután – ha a parlamenti többség addig nem meneszti Gyurcsány Ferenc kormányfőt – a Fidesz nagygyűlése rájuk telepedjen. „Az igaz, hogy mi pártoktól független civilek vagyunk, de a Fidesz céljaival egyetértünk” – szögezte le Molnár.

A Jobbik volt alelnöke átütő sikernek és az erkölcsi forradalom győzelmeként értékelte az önkormányzati választások eredményét, és biztos abban, hogy az utóbbi napokban már kifáradni látszó kormányellenes demonstrálók új lendületet kaptak tőle. Míg Őrfi János, az Új Magyarországért Egyesület titkára szerint hétfőn este elkezdődik az igazi rendszerváltás, ezért minden eddiginél több emberre számítanak a Kossuth téren, ahonnan a miniszterelnök lemondásáig nem mennek haza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!