Hírek

2007.02.18. 17:56

A nyilvánosság előtt vitázik Kóka és Fodor

A nyilvánosság előtt vitatja meg az SZDSZ jövőjét, programjaikat márciusban az SZDSZ két elnökjelöltje, Kóka János és Fodor Gábor. Kóka vasárnap jelentette be, hogy riválisával március 20-án nyilvános vitát rendeznek, ahol a programok, az ideák, a gondolatok, a liberális párt felemelkedésével foglalkozó javaslatok mindkét elnökjelölt részéről elhangozhatnak.

BAMA

Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője szerint mára látható, hogy a parlamenti pártok közül egyedül az SZDSZ tisztújítása szól alternatívák közüli választásról, és ami ennél is fontosabb, az elnökjelöltek versengő programjai közti döntésről. „Ez jó az SZDSZ-nek, és meggyőződésem, hogy erre van szüksége a mai, meglehetősen alacsony színvonalú politikai kultúrának is” – fogalmazott a liberális ügyvivő.

A liberálisok elnökjelöltjei a legmodernebb információs technikákat vetik be kampányukban. Kóka János gazdasági miniszter saját honlapján teszi közzé vitairatát és gazdasági elképzeléseit. Ebben a rászorultakat támogató szociálpolitikai rendszer megteremtéséről ír. Kóka János szerint ezen az alapon kell megváltoztatni a családi pótlék jelenlegi rendszerét is. Fodor Gábor szintén az interneten megjelentetett cselekvési programjában egymillió SZDSZ-es támogatót és tíz százalékos választási eredményt ígér pártjának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!